Wednesday, August 8, 2012

(Full Review) : Easy touch (iphone style) ถนอมปุ่ม Home ของคุณไว้ใช้นานๆ


(Full Review) : Easy touch (iphone style)
ถนอมปุ่ม Home ของคุณไว้ใช้นานๆ


Easy Touch (iPhone style)
หลายคนคงกำลังหาแอพที่สามารถล็อคหน้าจอได้โดยที่ไม่ต้องกดที่ปุ่ม Home ของทางฝั่ง Android นี้ผมไม่มั่นใจเกี่ยวกับปัญหาการเสียของปุ่ม Home นะครับ แต่ว่าทางฝั่งเพื่อนบ้านเรานั้น มีอยู่ช่วงหนึ่งที่เจอปัญหาปุ่มเสียค่อนข้างมาก เนื่องจากว่าจะต้องกดปุ่ม Home เมื่อจะกลับมาหน้าแรกหรือยกเลิกการทำงานของแอพที่เปิดอยู่ ทำให้วันๆนึง ต้องกดหลายครั้ง
และหลังจากนั้นไม่นาน, เมื่อ iPhone 4 ออกมา ก็มี Feature ใหม่ติดออกมาด้วยก็คือ Virtual Button (Assistive touch gesture) บนหน้า Screen ที่ทำให้เราสามารถกดเลือกเมนูต่างๆได้เลย ทั้ง Gesture, การปรับค่าต่างๆในเครื่อง หรือ การตั้งค่า Favourite เป็นต้น ซึ่งการออก Feature Virtual button นี้มา ก็ทำให้เหล่าสาวก iPhone ทั้งหลายพึงพอใจกับการที่ไม่ต้องกดปุ่ม Home อีกต่อไปแล้ว 
แล้วทางฝั่ง Android user ล่ะ ?, บางรุ่นก็มีปุ่ม Home เหมือนกัน แล้วไม่เคยมีปัญหาปุ่ม Home เสียบ้างหรือ? คำตอบคือมีครับ และในระหว่างที่ผมรีวิวแอพ Android ไปมากมายนั้น ก็มีคนหลังไมค์มาถามกันมากมาย ว่ามีแอพประเภทนี้อยู่ด้วยหรือไม่ แอพประเภทแนวนี้มีครับ แต่ทำงานไม่ค่อยเวิร์คเท่าไร ดังนั้นวันนี้จะนำแอพที่ชื่อว่า Easy Touch ที่เป็นสไตล์แบบ iPhone มาแนะนำและทำเป็น Full review ให้อ่านกันเลยครับ
Easy Touch (iPhone style) นั้นหน้าตาเหมือนกับ Virtual Button ใน iPhone เลยครับ เรียกได้ว่าถอดแบบกันมาเลย ก่อนอื่น, เราต้องไปดาวน์โหลดแอพนี้จากใน Google Play store กันก่อนเลยดีกว่าครับ
Google Play link https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shere.assistivetouch&feature=search_result

ผ่านทาง QR code ก็ ด้านล่างนี้ได้เลยครับ
Easy touch (iphone style)
(วิธีการใช้ QR code)

หลังจากดาวน์โหลดและติดตั้งแล้ว เราจะยังไม่เห็นอะไรเกิดขึ้นบนหน้าจอครับ ให้เราเข้าไปที่แอพนี้ และกดเปิดขึ้นมาเลยครับ
หน้าจอจะเป็นการตั้งค่าต่างๆครับ เริ่มจากบนสุดคือ Custom setting เป็นการตั้งค่าในโหมด Device สามารถเข้าไปปรับแต่งค่าต่างๆได้ โหมด Device นี้จะอธิบายในส่วนถัดไปครับ
ถัดไปเป็น Easy Touch Enable, เป็นการเปิดการใช้งาน Easy touch ครับ ถ้าเราเลือกตรงนี้ จะมีปุ่มกลมๆสีขาวปรากฏขึ้นที่หน้าจอ ส่วนใหญ่จะอยู่ด้านขวามือ ล่างๆหน่อยนะครับกดเข้าไปแล้ว จะมีเมนูหลักๆแสดงออกมา 5 อัน อันนี้ก็จะอธิบายด้านล่างถัดไปนะครับ
ต่อไป, เป็นหัวข้อที่ชื่อว่า Auto Update ครับ ถ้าเราเลือกตรงนี้ แอพจะทำการอัพเดทแบบอัตโนมัติเลย แต่ถ้าใครไม่ต้องการ ก็ให้นำเครื่องหมายถูกออกไปครับ
ถัดลงไปด้านล่างอีกหน่อย, หัวข้อชื่อว่า Feedback ก็คือการส่งปัญหาในการใช้งานต่างๆกลับไปให้ทางทีมพัฒนาได้รับทราบ ตรงนี้สามารถพิมพ์และกดส่งจากหน้าแอพนี้ได้เลยครับ สะดวกมากๆ ไม่ต้องออกไปส่งเมล์
ลงมาข้างล่างอีกหน่อย, ก็สามารรถแชร์ให้เพื่อนๆได้ว่าเราใช้แอพนี้อยู่นะ ต้องการให้เพื่อนมาใช้ด้วยก็กดแชร์ได้เลยครับ ผ่านทาง Social Network หลากหลายตามแอพที่เราติดตั้งไว้ในเครื่องนะครับ
ถัดลงเป็นการ Uninstall แอพครับ ผมแปลกใจตรงที่ว่า ทำไมมันเป็นภาษาไทย ? ทั้งที่มันเป็นแอพต่างชาติ ถ้าคุณต้องการยกเลิกติดตั้ง ก็กดที่นี่ได้เลยครับ แต่แอพจะไม่หยุดทำงานนะครับ ใน Google Play แจ้งไว้ว่า "การยกเลิกติดตั้งนั้น ไม่ทำให้แอพหยุดการทำงาน แต่เราต้องไปกดที่คำว่า Deactivate ในแอพลิสต์ของเราครับ"


ที่นี้เรามาเข้าเรื่องกันเลยดีกว่า, หลังจากที่เรากด Easy Touch Enable ไปแล้ว ให้สังเกตว่าจะมีปุ่มกลมๆขาวๆอยู่บนหน้าจอทางด้านขวามือ ปุ่มนี้จะอยู่กับเราไปตลอดเวลา ไม่ว่าเราจะเปิดแอพอะไร เปิดไปหน้าไหน จะเล่นเกมส์ หรือว่าจะแชทกับใครอยู่ คุณก็จะเห็นปุ่มนี้อยู่ตลอดเวลาครับ เหตุผลก็คือ เพราะว่าแอพนี้ต้องสามารถใช้ได้ทุกเมื่อ ทุกเวลา
ทีนี้ให้เรากดไปที่ปุ่มสีขาวๆนี้เลยครับ, เราจะเห็เมนูหลักๆแสดงขึ้นมา 5 อันด้วยกัน เริ่มจากบนสุดเลยแล้วกันนะครับ
[Lock Screen] : คือการลีอคหน้าจอ พร้อมกับดับไฟ Backlight ที่หน้า screen ให้เรียบร้อย เหมือนเรากดปิดหน้าจอตามปกติครับ

[Home] : เป็นปุ่มที่หลายๆคนอยากได้มานานแล้ว คือการย้อนกลับไปที่หน้า Home หน้าแรกของเรา ต่อไปนี้เราก็ไม่ต้องกดปุ่ม Home อีกแล้วครับ

[App] : เป็นทางลัดไปหน้าแอพรวมๆที่มีอยู่ในเครื่องของเรา โดยไม่ต้องไปที่หน้าแรก ทำให้สะดวกและง่ายต่อการใช้งานมากยิ่งขึ้น
[Setting] : เป็นการเข้าไปตั้งค่าต่างๆของเครื่องได้จากตรงนี้เลยครับ กดเข้าไปก็จะเจอกับเมนูย่อยๆอีก เช่น Brightness, Auto Rotation, Flashlight (เปิดไฟฉาย), Volume, Bluetooth, GPS, WiFi และ อันสุดท้ายนี้น่าสนใจครับ APN เป็นการตัดการเชื่อมต่ออินเตอร์เน็ตของเครื่องเรา ซึ่งก่อนหน้านี้เคยแนะนำแอพที่มีชื่อว่า Data widget Enabler ไว้ เป็นแอพที่สามารถตัดการเชื่อมต่อ 3G และ internet ได้ แต่ถ้าเราใช้ Easy Touch แล้ว เราก็สามารถเลือกใช้ปุ่ม APN นี้ได้เลยครับ ส่วนลูกศรตรงกลางนั้น มีไว้เพื่อ Back กลับไปที่ Main menu ครับ

[Favourite] : เป็นการเลือกแอพที่เราใช้งานบ่อยๆ มารวมกันไว้ในหน้านี้ เพื่อที่ว่าเราจะได้เข้าถึงแอพนั้นๆได้เร็วขึ้นครับ เราสามารถตั้งไว้ได้ถึง 8 แอพด้วยกัน พอเรากดเข้าไป หน้าตาจะเป็นช่องว่างๆเส้นประแบบนี้ครับ
จากนั้นให้เรากดเพิ่มแอพโดยการกดไปที่ช่องว่างๆที่เป็นเส้นประ และมีเครื่องหมายบวก พอกดเสร็จแล้ว, รายชื่อของแอพทั้งหมดที่มีในเครื่องเราก็จะปรากฏ เราก็เลือกได้เลยครับ 
หากเราต้องการนำแอพออกจากช่องสี่เหลี่ยมเล็กๆนี้ เราก็กดที่แอพนั้น แล้วก็เลื่อนมันออกไปจากกรอบสี่เหลี่ยม ง่ายและสะดวกมากๆครับ

เป็นอย่างไรบ้างครับ กับการใช้งาน Easy Touch มีประโยชน์และให้ความสะดวกสบายในการใช้งานเป็นอย่างมาก หากใช้งานแล้วมีปัญหาใดๆ ก็สามารถพูดคุยแลกเปลี่ยนข้อมูลกันได้ที่นี่นะครับ

ขอบพระคุณที่ติดตามอ่านบทความจนจบครับ

185 comments:

 1. Hello friend now Enjoy Indian Movies on your Mobile Phones absolutely free. We launched a free app that supports IPhone, Android & ios.

  ReplyDelete
 2. แนะนำ Toucher pro กับ Floating Toucher ค่ะ

  ReplyDelete
 3. Vessel details: LADY GAGA S 222. Lady gaga wiki basic Details, including the vessel IMO / vessel MMSI and vessel Call Sign. Type: Fishing Vessel, Registered in Denmark. Find dead-weight-tonnage, Gross Tonnage and the Year of Build vessel details. Vessel details about LADY GAGA S 222 include Current Vessel ...

  ReplyDelete
 4. Jan 9, 2018 - Annihilation (2018) Full Movie Free Watch Online [Full-HD] DOWNLOAD: http://movies.movieonrails.com/movie/300668/annihilation.html WATCH: http://movies.movieonrails.com/movie/300668/annihilation.html Sinopsis :A biologist signs up for a dangerous, secret expedition into a mysterious zone where ...


  Annihilation watch full movie online

  ReplyDelete
 5. PUTLOCKER FREE 1080p!! 7 min ago - HD WatchAnnihilation Online Free Streaming Free WatchAnnihilation 20!8 Free Videos Full Episodes,Annihilation Full Video,Annihilation Free,Annihilation Allmyvideos Putlocker,Annihilation Full Episode Video Streaming Free.
  Annihilation watch full movie online

  ReplyDelete
 6. The 147th edition of the British Open begins July 19 at the Carnoustie Race Championship in Angus, Scotland.Defending champion Jordan Spieth leads the pack as he tries to put Claret Jug up for his fourth major victory in his career.MORE: Chances of winning the British Open 2018


  British Open 2018
  British Open
  The British Open 2018
  British Open Golf
  British Open 2018 Live
  2018 British Open

  British Open 2018
  British Open
  The British Open 2018
  British Open Golf
  British Open 2018 Live
  2018 British Open  Open Championship
  Open Championship Live
  Open Championship 2018

  The Open Championship
  The Open Championship Live
  Open Championship Golf Live

  ReplyDelete
 7. The 70th Primetime Emmy Awards air live Monday, Sept. 17, at 8 p.m. Eastern on NBC.
  Where can I watch the Emmy Awards online?
  If you subscribe to a TV provider, you can log in and stream the show at NBC.com/live, or via the NBC app on pretty much any mobile device. The show will also be available on Hulu’s live TV service.
  Who is hosting?
  “Saturday Night Live” Weekend Update co-hosts Colin Jost and Michael Che. They say they won’t get too political.
  When is the red carpet so I can watch and judge all the fashion?
  As usual, E! has the most comprehensive red carpet show — Giuliana Rancic and Jason Kennedy will co-host and interview the celebrities, beginning at 6 p.m. Eastern.
  Which show has the most nominations?
  HBO’s “Game of Thrones” is shaping up to have a great night — it returned after a year of ineligibility with 22 nominations, the most of any series. It’s followed by NBC’s “Saturday Night Live” and HBO’s “Westworld,” with 21 each, and Hulu’s “The Handmaid’s Tale” with 20.
  Emmys 2018
  Emmy Awards 2018
  Emmys
  Emmy Awards
  Emmy Awards
  Emmys
  Emmy Awards 2018
  Emmys 2018
  Emmys 2018 Live
  Emmy Awards 2018 Live
  Emmys Live
  Emmy Awards Live
  Emmy Awards Live
  Emmys Live
  Emmy Awards 2018 Live
  Emmys 2018 Live
  Emmys 2018 Live Stream
  Emmy Awards 2018 Live Stream
  Emmys Live Stream
  Emmy Awards Live Stream
  Emmy Awards Live Stream
  Emmys Live Stream
  Emmy Awards 2018 Live Stream
  Emmys 2018 Live Stream
  Emmys 2018 Winners
  Emmy Awards 2018 Winners
  Emmys Winners
  Emmy Awards Winners
  Emmy Awards Winners
  Emmys Winners
  Emmy Awards 2018 Winners
  Emmys 2018 Winners

  https://emmysi.de/
  https://emmyawardsi.de/

  ReplyDelete
 8. And that is if Jedrzejczyk reversed the script and asked the reporter to quantify to the podium. What happened next will make you cringe.

  Watch it unfold in the video above.UFC 229 Live Stream Online

  ReplyDelete
 9. how to watch World Series 2018 live The 2018 Major League Baseball is set to begin on October 23, and a potential Game 7 is scheduled for October 31.
  World Series 2018 live

  ReplyDelete
 10. The 2018 Major League Baseball season began on March 29, 2018. The 89th Major League Baseball All-Star. How To Watch World Series 2018

  ReplyDelete
 11. Thanks for posting this info. I just want to let you know that I just check out your site and I find it very interesting and informative. I can't wait to read lots of your posts. afdah app

  ReplyDelete
 12. Is there a movie viewing application on your iPhone? Download the new version of Movie BOX apk: https://apptogame.com/moviebox-apk-free-download/

  ReplyDelete
 13. I really enjoy reading and also appreciate your work. watch Captain Marvel (2019) 123movies
  I have read your excellent post. This is a great job. I have enjoyed reading your post first time. I want to say thanks for this post. Thank you... Captain Marvel (2019) watch online english
  This is a great inspiring article.I am pretty much pleased with your good work.You put really very helpful information... Captain Marvel (2019) full movie 123movies

  ReplyDelete
 14. Thank you so much for the great and very beneficial stuff that you have shared with the world. You may already have changed lots and lots of people’s life just from your experience and skills. In fact, I wanted to start my own blog to raise awareness of family breakups and the loss of many children who got involved with the gang and drugs dealing. I want to teach, support and empower the young couples and parents in order to prevent them from family failures and breakups.
  well my blog is kind of this personal story one but also directed to like, share things I’ve learned, my inspiration, how I got through things, etc to help others and I have a lot of content but layouts and titles etc are a little of a struggle. Anyways, I have no idea how to get the word out for people to read it. Do you have any ideas? Thank you!!!
  Watch Spider Man Far From Home Full Movie

  ReplyDelete
 15. Much thanks for composing such an intriguing article on this point. This has truly made me think and I plan to peruse more The Lion King Putlocker

  ReplyDelete
 16. Great post i must say and thanks for the information. Education is definitely a sticky subject. However, is still among the leading topics of our time. I appreciate your post and look forward to more. Get Free Fortnite V Bucks PS4

  ReplyDelete
 17. the road to the 2019 U.S. Open is officially underway after the USGA accepted 9,125 entries into this year's national championship, the eighth straight year that more than 9,000 people have submitted entries. To be eligible, a player must have a Handicap Index of 1.4 or lower, or be a professional. watch us open live

  ReplyDelete
 18. I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you post. Avengers Endgame Full HD Movie Online

  ReplyDelete
 19. Hi to everybody, here everyone is sharing such knowledge, so it’s fastidious to see this site, and I used to visit this blog daily Toy Story 4 Full HD Movie Online

  ReplyDelete
 20. This is a smart blog. I mean it. You have so much knowledge about this issue, and so much passion. You also know how to make people rally behind it, obviously from the responses. Hobbs and shaw Full HD Movie Online

  ReplyDelete
 21. Very educating story, saved your site for hopes to read more! The Lion King Full HD Movie Online

  ReplyDelete
 22. I have checked this link this is really important for the people to get benefit from. fortnite hacks download pc

  ReplyDelete
 23. I surely acquiring more difficulties from each surprisingly more little bit of it v bucks generator pro

  ReplyDelete
 24. Easily, the article is actually the best topic on this registry related issue. I fit in with your conclusions and will eagerly look forward to your next updates. Fortnite No Human Verification

  ReplyDelete
 25. I really enjoy simply reading all of your weblogs. Simply wanted to inform you that you have people like me who appreciate your work. Definitely a great post. Hats off to you! The information that you have provided is very helpful. Free V Bucks Pro Generator

  ReplyDelete
 26. Nice information, valuable and excellent design, as share good stuff with good ideas and concepts, lots of great information and inspiration, both of which I need, thanks to offer such a helpful information here. free v bucks ps4 hack

  ReplyDelete
 27. Easily, the article is actually the best topic on this registry related issue. I fit in with your conclusions and will eagerly look forward to your next updates. Fortnite No Human Verification

  ReplyDelete
 28. I finally found great post here.I will get back here. I just added your blog to my bookmark sites. thanks.Quality posts is the crucial to invite the visitors to visit the web page, that's what this web page is providing. V Bucks Pro Generator

  ReplyDelete
 29. I just got to this amazing site not long ago. I was actually captured with the piece of resources you have got here. Big thumbs up for making such wonderful blog page! get v bucks free ps4

  ReplyDelete
 30. I have checked this link this is really important for the people to get benefit from. fortnite hacks download pc

  ReplyDelete
 31. Very nice article. I enjoyed reading your post. very nice share. I want to twit this to my followers. Thanks !. free v bucks pro

  ReplyDelete
 32. I think about it is most required for making more on this get engaged Brightburn download Free

  ReplyDelete
 33. Superbly written article, if only all bloggers offered the same content as you, the internet would be a far better place.. Joker movie stream

  ReplyDelete
 34. I really enjoy simply reading all of your weblogs. Simply wanted to inform you that you have people like me who appreciate your work. Definitely a great post. Hats off to you! The information that you have provided is very helpful. Free V Bucks Pro Generator

  ReplyDelete
 35. If it's not too much trouble share more like that. fortnite v bucks generator

  ReplyDelete
 36. If it's not too much trouble share more like that. fortnite v bucks generator

  ReplyDelete
 37. Very awesome!!! When I seek for this I found this website at the top of all blogs in search engine. watch Toy Story 4 movie Free

  ReplyDelete
 38. It's the World Cup semi-final! Phil Neville's England are one step away from their first ever World Cup final One will have live coverage, with their programme starting at 7.30pm. Alternatively, bookmark this page and come back to follow our live blog.
  USA vs England
  England vs USA
  USA vs England Live
  England vs USA Live
  USA vs England Live
  England vs USA Live

  USA vs England
  England vs USA
  USA vs England Live
  England vs USA Live

  ReplyDelete
 39. It is imperative that we read blog post very carefully. I am already done it and find that this post is really amazing. Free v Bucks Generator

  ReplyDelete
 40. After reading your article I was amazed. I know that you explain it very well. And I hope that other readers will also experience how I feel after reading your article Free Amazon Gift Card Code 2019

  ReplyDelete
 41. After reading your article I was amazed. I know that you explain it very well. And I hope that other readers will also experience how I feel after reading your article Free Google Play Gift Card

  ReplyDelete
 42. A very well designed and slick blog that’s all about being your own boss and creating your own wealth. It’s a blog with a very active podcast feed. Their podcasts are insanely popular on itunes, and no doubt they make a fair bit of money from selling ad space on those podcasts. Podcasts is something to think about when creating your blog as it could be a great monetization tool.
  Hobbs and Shaw Full Movie free download

  ReplyDelete
 43. I like viewing web sites which comprehend the price of delivering the excellent useful resource free of charge. I truly adored reading your posting. Thank you! McDonald’s Free Gift Card Code

  ReplyDelete
 44. I am really enjoying reading your well written articles. It looks like you spend a lot of effort and time on your blog. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles. Keep up the good work. Free Steam Gift Card Code

  ReplyDelete
 45. This is a wonderful article, Given so much info in it, These type of articles keeps the users interest in the website, and keep on sharing more ... good luck……Free PayPal Gift Card Code

  ReplyDelete
 46. After reading your article I was amazed. I know that you explain it very well. And I hope that other readers will also experience how I feel after reading your article………..free iTune gift Card Code

  ReplyDelete
 47. I really enjoy simply reading all of your weblogs. Simply wanted to inform you that you have people like me who appreciate your work. Definitely a great post. Hats off to you! The information that you have provided is very helpful. …..Google Play Free gift Code.

  ReplyDelete
 48. I am always searching online for articles that can help me. There is obviously a lot to know about this. I think you made some good points in Features also. Keep working, great job ……Free Amazon gift Card Code 2019

  ReplyDelete
 49. Very good written article. It will be supportive to anyone who utilizes it, including me. Keep doing what you are doing – can’r wait to read more posts coin master cheat

  ReplyDelete
 50. Great Information sharing .. I am very happy to read this article .. thanks for giving us go through info.Fantastic nice. I appreciate this pos how to get free robux

  ReplyDelete
 51. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon free spins coin master

  ReplyDelete
 52. Excellent and decent jobs. I found so much information, I completely looking. Thanks for this article, please keep it up free robux codes

  ReplyDelete
 53. I am always searching online for articles that can help me. There is obviously a lot to know about this. I think you made some good points in Features also. Keep working, great job ……Free Amazon gift Card Code 2019

  ReplyDelete
 54. I really enjoy simply reading all of your weblogs. Simply wanted to inform you that you have people like me who appreciate your work. Definitely a great post. Hats off to you! The information that you have provided is very helpful. …..Google Play Free gift Code.

  ReplyDelete
 55. After reading your article I was amazed. I know that you explain it very well. And I hope that other readers will also experience how I feel after reading your article………..free iTune gift Card Code

  ReplyDelete
 56. This is a wonderful article, Given so much info in it, These type of articles keeps the users interest in the website, and keep on sharing more ... good luck……Free PayPal Gift Card Code

  ReplyDelete
 57. I am really enjoying reading your well written articles. It looks like you spend a lot of effort and time on your blog. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles. Keep up the good work. Free Steam Gift Card Code

  ReplyDelete
 58. I like viewing web sites which comprehend the price of delivering the excellent useful resource free of charge. I truly adored reading your posting. Thank you! McDonald’s Free Gift Card Code

  ReplyDelete
 59. This is a good post. This post gives truly quality information. I’m definitely going to look into it. Really very useful tips are provided here. Thank you so much. Keep up the good works . Joker Movie

  ReplyDelete
 60. Going to graduate school was a positive decision for me. I enjoyed the coursework, the presentations, the fellow students, and the professors. And since my company reimbursed 100% of the tuition, the only cost that I had to pay on my own was for books and supplies. Otherwise, I received a free master’s degree. All that I had to invest was my time. watch Avengers Endgame online

  ReplyDelete
 61. Well we really like to visit this site, many useful information we can get here. Toy Story 4 2019 Full Movie

  ReplyDelete
 62. I just found this blog and have high hopes for it to continue. Keep up the great work, its hard to find good ones. I have added to my favorites. Thank You. Hobbs and shaw Full HD Movie Online Free

  ReplyDelete
 63. It is imperative that we read blog post very carefully. I am already done it and find that this post is really amazing. The Lion King Full Movie Online

  ReplyDelete
 64. I think about it is most required for making more on this get engaged watch Spider Man Far From Home online

  ReplyDelete
 65. I think I have never seen such blogs ever before that has complete things with all details which I want. So kindly update this ever for us. Brightburn 2019 Online

  ReplyDelete
 66. I finally found great post here.I will get back here. I just added your blog to my bookmark sites. thanks.Quality posts is the crucial to invite the visitors to visit the web page, that's what this web page is providing. The Lion King Full Movie Online

  ReplyDelete
 67. Sarah Connor and a hybrid cyborg human must protect a young girl from a newly modified liquid Terminator from the future. Terminator Dark Fate Full Movie Online A team of friends return to Jumanji to rescue one of their own but discover that nothing is as they expect. The players need to brave parts unknown, from arid deserts to snowy mountains, in order to escape the world's most dangerous game. Jumanji The Next Level Full Movie Online
  Bond has left active service and is enjoying a tranquil life in Jamaica. His peace is short-lived when his old friend Felix Leiter from the CIA turns up asking for help. The mission to rescue a kidnapped scientist turns out to be far more treacherous than expected, leading Bond onto the trail of a mysterious villain armed with dangerous new technology. James Bond 25 No Time to Die Full Movie

  ReplyDelete
 68. Star Wars: The Rise of Skywalker (also known as Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker) is an upcoming American epic space-opera film produced, co-written, and directed by J. J. Abrams. It will be the third installment of the Star Wars sequel trilogy—following The Force Awakens (2015)[a] and The Last Jedi (2017)—and the final episode of the nine-part 'Skywalker saga'.[b] The film is being produced by Lucasfilm and Bad Robot Productions, and will be distributed by Walt Disney Studios Motion Pictures. Its ensemble cast includes Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Richard E. Grant, Keri Russell, Mark Hamill, Anthony Daniels, Carrie Fisher,[c] Billy Dee Williams, and Ian McDiarmid. Star Wars The Rise of Skywalker Full Movie Online
  The Rise of Skywalker will see the Resistance face the First Order once more, and the end of the ancient conflict between the Jedi and the Sith. Principal photography began in August 2018 at Pinewood Studios in England, and wrapped in February 2019. The film is scheduled to be released in the United States on December 20, 2019 .

  ReplyDelete
 69. Free V Bucks How To Get Fortnite Free V Bucks Using The Latest Free V Bucks,You are looking for 100% working Fortnite VBucks Generator right? Welcome You to the right website. Our v bucks generator is working on PS4, Xbox, Nintendo,PC and also ios and Android. fortnite free v bucks . Its 100% working and update version of 2019. Fortnite Hack V Bucks Generator made by us to produce unlimited quantities of Free fortnite V Bucks.

  Our Free Amazon gift card generator is an online tool that lets you generate free Amazon gift cards. Get free Amazon gift card codes without Survey, free amazon gift card generator . Amazon gift card generator will help you to generate unlimited free amazon cards without any human verification.

  ReplyDelete
 70. Magnificent beat ! I wish to apprentice at the same time as you
  amend your web site, how can i subscribe for a blog site? The account aided me a
  appropriate deal. I were a little bit familiar of this your broadcast offered bright clear idea


  Putlocker

  ReplyDelete
 71. Hey there just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.
  go123movies

  ReplyDelete
 72. Jumanji The Next Level is an upcoming American fantasy adventure comedy film directed by Jake Kasdan and written by Kasdan, Jeff Pinkner, and Scott Rosenberg. It is a sequel to the 2017 film Jumanji The Next Level Full Movie Free Download
  and the fourth installment of the Jumanji franchise. The film stars Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Nick Jonas, Ser'Darius Blain, Madison Iseman, Morgan Turner, and Alex Wolff, reprising their roles from the previous film, alongside newcomers Awkwafina, Danny Glover, and Danny DeVito. Watch Jumanji The Next Level Full Movie Online

  ReplyDelete
 73. This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing blog that understand the value of providing a quality resource for free. New 1917 Movie

  ReplyDelete
 74. Took me time to read all the comments, but I really enjoyed the article. It proved to be Very helpful to me and I am sure to all the commenters here! It’s always nice when you can not only be informed, but also entertained! Star wars the rise of sky walker 2019

  ReplyDelete
 75. The website is looking bit flashy and it catches the visitors eyes. Design is pretty simple and a good user friendly interface. Underwater 2019

  ReplyDelete

 76. Jumanji The Next Level is an upcoming American fantasy adventure comedy film directed by Jake Kasdan and written by Kasdan, Jeff Pinkner, and Scott Rosenberg. It is a sequel to the 2017 film Jumanji The Next Level Full Movie Free Download
  and the fourth installment of the Jumanji franchise. The film stars Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Nick Jonas, Ser'Darius Blain, Madison Iseman, Morgan Turner, and Alex Wolff, reprising their roles from the previous film, alongside newcomers Awkwafina, Danny Glover, and Danny DeVito. Watch Jumanji The Next Level Full Movie Online

  ReplyDelete
 77. Really I enjoy your site with effective and useful information. It is included very nice post with a lot of our resources.thanks for share. i enjoy this post. extract emails from facebook

  ReplyDelete
 78. Star Wars: The Rise of Skywalker (also known as Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker) is an upcoming American epic space-opera film produced, co-written, and directed by J. J. Abrams. It will be the third installment of the Star Wars sequel trilogy—following The Force Awakens (2015)[a] and The Last Jedi (2017)—and the final episode of the nine-part 'Skywalker saga'.The film is being produced by Lucasfilm and Bad Robot Productions, and will be distributed by Walt Disney Studios Motion Pictures. Its ensemble cast includes Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Richard E. Grant, Keri Russell, Mark Hamill, Anthony Daniels, Carrie Fisher,[c] Billy Dee Williams, and Ian McDiarmid. Watch Star Wars The Rise of Skywalker Full Movie
  The Rise of Skywalker will see the Resistance face the First Order once more, and the end of the ancient conflict between the Jedi and the Sith.
  Principal photography began in August 2018 at Pinewood Studios in England, and wrapped in February 2019. The film is scheduled to be released in the United States on December 20, 2019 .
  AdvertSuite is the first and largest software of it’s kind to ensure you run FB ads that make you money right out the gate– it’s that simple. facebook ad spy tool Facebook, the worlds largest social network with the leading online traffic generation method, FB Ads

  ReplyDelete
 79. This is my first visit to your web journal! We are a group of volunteers and new activities in the same specialty. Website gave us helpful data to work. facebook email address finder

  ReplyDelete
 80. The tomb path of events put in place by Thanos that damaged half of the world and also shattered the Avengers positions compels the rest Avengers to shoot you last standin Marvel Studios' grand decision to twentytwo films,"Avengers: Endgame." Watch Avengers Endgame Full Movie online


  Peter Parker yields in Spider-Man: Far From Home, another phase of this Spider Man: Homecoming series! Our friendly locality super-hero decides to combine his very best friends Ned, MJ, and the others of the gang in a European holiday season.Watch Spider-Man: Far From Home Full Movie online But, Peter's intend to leave superb heroics behind to get 2-3 weeks have been fast fought when he begrudgingly agrees to help Nick Fury discover the puzzle of several elemental monster strikes, and creating havoc throughout the continent!

  ReplyDelete
 81. Gift Card Generator Provide unlimited gift card code.Our Generator tools can generate fresh tools for every hour.You can easily generate all gift card code easily. free Netflix gift card generator

  Our Free Amazon gift card generator is an online tool that lets you generate free Amazon gift cards. Get free Amazon gift card codes without Survey, free Amazon gift card generator . Amazon gift card generator will help you to generate unlimited free amazon cards without any human verification.free Google Play gift card generator

  It is amazing to see what people can believe. How can something which has a real world monetary value, free Roblox gift card generator can be free and legal ? Did you every sit and think about it.free iTunes gift card generator Even if such generator exists because some miscreant insider get hold of a algorithm to generate these numbers, do you think it is okay to use such a generator ? It would be theft, if you are clueless about the judicial system.free xbox gift card generator

  Free Fortnite V bucks

  ReplyDelete
 82. If it comes to competition, the very first thing any company would like to know is if their rival is using some thing and just how well are they employing it..Spy on Competitors Facebook Ads
  The exact same goes when you are running Facebook Advertising.
  That you wish to understand your competition's Facebook advertising strategy -- but you are likely not seeing all of them on your newsfeed
  .Best Text To Speech Software

  In the end, learning by the FB advertisements of others makes it possible to produce lucrative advertising yourself!

  ReplyDelete
 83. This site can create batches of around 250,000 unique arbitrary codes at one time.Free Gift Card Generator Not logged in, it is limited to 1000 codes each batch.Gift Card Generator
  Should you possess a Random Code Generator accounts, Free Gift Card Generator 2019 it may create an infinite number of codes in batches of 250.000 each! Generate Free Gift Card
  The created codes may be utilized as arbitrary promotional codes,All Gift Card Generator serial numbers, strong passwords, sweepstake codes, pincodes, voucher codes and even more. Gift Card Code Generator Here at Gift Card Generator, we have developed a tool which permits you to create free eBay gift card codes also it's called as eBay Gift Card Generator. Gift Card Generator 2019
  Additionally, eBay Marketplace provides many different gifts. Employing the eBay gift card, you can buy some of the item that has the exact same value at no cost. Online Gift Card Generator .Online Gift Card Generator

  ReplyDelete

รีวิวที่กำลังนิยม

บทความเมื่อเร็วๆนี้ที่น่าสนใจ

สงวนลิขสิทธิ์บทความในเว้บไซต์นี้ / ห้ามนำไปเผยแพร่ก่อนได้รับอนุญาติจาก Android app review team . Powered by Blogger.